ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης:
Την 1η Μαΐου 2018, ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα πολιτική.

Τι αλλάζει;
Προσθέτουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, τον τρόπο με τον οποίο τις μοιραζόμαστε, με ποιούς τις μοιραζόμαστε καθώς και τα δικαιώματά σας σχετικά με αυτά τα δεδομένα.

Γιατί κάνουμε αυτές τις ενημερώσεις;
Υπάρχουν νέοι κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων οι οποίοι θα εφαρμοστούν σε ολόκληρη την Ευρώπη στις 25 Μαΐου. Χρησιμοποιούμε αυτή την ευκαιρία για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε πραγματικά σαφείς σχετικά με το πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας - ανεξάρτητα από το που ζείτε.
Αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μην ξεχνάτε ότι, εάν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας μετά την 1η Μαΐου 2018, αυτόματα συμφωνείτε με αυτές τις ενημερώσεις.

ΠΙΣΩ