ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//Πάρτυ-Γιορτή10 Χρόνια Ταξίδι στο Ελληνικό Τραγούδι • Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών
10 Χρόνια Ταξίδι στο Ελληνικό Τραγούδι • Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών

Πάρτυ-Γιορτή Διοργανωτής: Artifesto ASBL Ημερομηνία: Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, ώρα 19.30 Τοποθεσία: Espace Lumen (ch. de Boondael 36, 1050 Bxl)


Η Ελληνική Χορωδία Βρυξελλών το 2023 συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στις Βρυξέλλες και γιορτάζει με μια μεγάλη επετειακή συναυλία.

Όλοι θα είναι εκεί για να ταξιδέψουν μαζί της στα 10 χρόνια της πορείας της με σταθμούς τραγούδια από την ελληνική παράδοση, τραγούδια που η ΕΧΒ τραγούδησε με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν κατά καιρούς σε σκηνές των Βρυξελλών και τραγούδια Ελλήνων συνθετών που έχει αγαπήσει το κοινό, a capella και με συνοδεία μουσικών οργάνων.

Το αγαπημένο φωνητικό σύνολο έχει προσκαλέσει και θα εμφανιστούν μαζί του στη σκηνή φίλοι του, γνωστοί μουσικοί και τραγουδιστές που δραστηριοποιούνται στις Βρυξέλλες (Πάνος Γουργιώτης, Γιούλη Ασημακοπούλου, Αλέξανδρος Σαρακενίδης, Μελίνα Τσινάβου, Κώστας Θεοχάρης, Ανδρέας Μάντζαρης, Frans De Clerqk,  Ελένη Πετρίδου, Δέσποινα Κορνηλάκη, Ισμήνη Γιαννάκη,  Βαγγέλης  Χαραμής κ.α.).

 Από την εκδήλωση, που τελεί ήδη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βέλγιο, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, αλλά και σημαντικά πρόσωπα για τη χορωδία που τη στήριξαν και συνέβαλαν στην εξέλιξή της.

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο στηρίζοντας τις κοινωνικές δράσεις θα διαθέσει μέρος του αντιτίμου του εισιτηρίου στον αγώνα ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση με την υποστήριξη της διεθνούς ένωσης  “Femmes d’ Europe aisbl”

Να είστε όλοι εκεί στην αρχή του νέου χρόνου, σε μια γιορτή για την ελληνική μουσική στις Βρυξέλλες.


Είσοδος:
20€ (έως 14/1) - 25€ (από 15/1)
Κράτηση εισιτηρίων:
e: www.vivaevent.be

 

ΠΙΣΩ