ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//ΘέατροΦέραμε και Λάδι • Ήρα Κατσούδα & Δήμητρα Νικητέα
Φέραμε και Λάδι • Ήρα Κατσούδα & Δήμητρα Νικητέα

Θέατρο Διοργανωτής: Argonaught Comedy & CliqueArt Ημερομηνία: Σάββατο 7 Μαΐου 2022, ώρα 21.00 Τοποθεσία: The Embassy Room (Bd Bischoffsheim 38b, 1000 Bxl)

 


Ήρα Κατσούδα & Δήμητρα Νικητέα - Φέραμε Και Λάδι (A Stand-up Comedy European Tour)

Έγραψαν για την Ήρα: «Απογειώνει το stand up comedy»- Athens Voice
Έγραψαν για την Δήμητρα: «Η νέα δύναμη στο stand up comedy» - Ratpack.gr

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί: 

Ποια είναι ακριβώς η «τέχνη» των κοκτέιλ;
Για ποιο λόγο γεννιούνται μικρότερα αδέρφια;
Ποιοι είναι οι καλύτεροι χειρότεροι τουρίστες όλων των εποχών;
Πότε θα σταματήσει το «κάντε ένα παιδάκι»; 

Αυτά και πολλά ακόμα αναλύουν επί σκηνής, δύο από τις καλύτερες ελληνίδες stand-up κωμικοί, οι οποίες τον Μάιο πραγματοποιούν την πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία!

Who is Who...

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Tο 2017 παρουσίασε την σόλο της παράσταση «Χωρίς Γλουτένη» και το 2019 την δεύτερη με τίτλο «Για γυναίκα, καλή είναι». 

Η Δήμητρα Νικητέα γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα, και ασχολείται με το stand up comedy από τα 18 της. Στο act της χρησιμοποιεί λουπιέρα και διαγράμματα venn. Εχει συνεργαστεί με το Netwix και με τη Lifo Podcast. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά εγχώρια φεστιβάλ κωμωδίας: Αθήνα, Κρήτη, Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη καθώς επίσης το 2019 ταξίδεψε με μεγάλους κωμικούς στην Ζυρίχη. 

Μαζί έχουν δημιουργήσει και παρουσιάζουν το podcast «ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ» το οποίο προκρίθηκε στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης στην κατηγορία «Podcast».


Είσοδος:
18€ (προπώληση) – 20€ (πόρτα)
Εισιτήρια:
u: vivaevent.be

ΠΙΣΩ