ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//Θέατρο«Τάιμινγκ» • Γιώργος Χατζηπαύλου
«Τάιμινγκ» • Γιώργος Χατζηπαύλου

Θέατρο Διοργανωτής: CliqueArt & Argonaught Comedy Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19.30 & 22.00 Τοποθεσία: Art Base (rue des Sables 29, 1000 Bxl) Ιστοσελίδα: http://www.cliqueart.be/


Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στις Βρύξέλλες για 2 μόνο παραστάσεις με την νέα stand-up comedy παράστασή του, η οποία έχει τον τίτλο «Τάιμινγκ».

Επειδή ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί, εξαρχής αποφάσισε να δώσει 2 παραστάσεις στις Βρυξέλλες μετά το ρεκόρ εισιτηρίων που έσπασε με την εμφάνιση του το 2017 και τις 3 sold out παραστάσεις του. 

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. 
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της! 

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 
- 1η παράσταση: 19.30
- 2η παράσταση: 22.00

Χορηγός επικοινωνίας: Newsville


Είσοδος:
18€ (προπώληση) & 20€ (στην είσοδο)
Προπώληση:
- μέσω Viva
Πληροφορίες/Κρατήσεις:
e: info@cliqueart.be

ΠΙΣΩ