ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//Παιδικό ΕργαστήριΗ Νύχτα των Ιπποτών και οι Χαμένες Πεταλούδες
Η Νύχτα των Ιπποτών και οι Χαμένες Πεταλούδες

Παιδικό Εργαστήρι Διοργανωτής: Ηταν Ενα Μικρό Καράβι asbl Ημερομηνία: Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, ώρα 15.30 Τοποθεσία: Kontakt Centre (av. Orban 54, 1150 Bxl) Ιστοσελίδα: http://www.itanenamikrokaravi.be


Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 4-10 ετών!

Ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάτος και η αγαπημένη μας φίλη κουκλοπαίκτρια Βάσω Γιαρένη της ομάδας Κοκου Μουκλό θα είναι μαζί μας για ένα απόγευμα θεατρικού παιχνιδιού με τους μικρούς μας φίλους!
Θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι με ένα νοερό ταξίδι από τις Βρυξέλλες στην όμορφη Ρόδο και την εποχή των Ιπποτών!! Χρώματα, κίνηση, μουσική και κατασκευές θα έχουν την τιμητική τους.
Αυτή την φορά μόλις όλοι φύγουν και πόρτα κλείσει θα δραπετεύσουμε στην μυθική πλευρά της Ρόδου. 
Κάποτε πρίν όλα ξεκινήσουν υπήρχε ένα νησί όμορφο σαν λουλούδι που το έλεγαν Ρόδο. Θα μάθουμε τι συνέβη μια νύχτα πρίν πολλά πολλά χρόνια κοντά στην Μονόλιθο. Πώς οι κάτοικοι του νησιού, από ψαράδες, βοσκοί, μελισσοκόμοι και τεχνίτες έγιναν για μία νύχτα Ιππότες. Πως η κοιλάδα των Πεταλούδων πήρε το όνομα της. Και ποίο ήταν εκείνο το μεγάλο ελάφι με τις κόκκινες οπλές που κυκλοφορούσε μέσα στο αρχαίο δάσος. Τι ήταν αυτό που έλαμπε τις νύχτες στην καστροπολιτεία της Λίνδου όπου ζούσε ο βασιλιάς Ιβίσκος.


Είσοδος:
14€ (12€ για τα φετινά μέλη μας). Απαραίτητη η κράτηση θέσεων με email στο itanenamikrokaravi@gmail.com, με το ονοματεπώνυμο και την ηλικία των παιδιών!

ΠΙΣΩ