ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//ΣυναυλίαΒίκυ Λέανδρος & Γιώργος Νταλάρας • The Flair of Greece
Βίκυ Λέανδρος & Γιώργος Νταλάρας • The Flair of Greece

Συναυλία Διοργανωτής: Greece on Tour Ημερομηνία: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, ώρα 20.00 Τοποθεσία: Palais 12 (av.de l'Esplanade, 1020 Bxl) Ιστοσελίδα: http://www.greece-on-tour.eu


Η Βίκυ Λεάνδρος και ο Γιώργος Νταλάρας συνεργάζονται για μερικές συναυλίες στην Ευρώπη.

Δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες θα συναντηθούν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα πιο γνωστά τραγούδια τους - σόλο και ντουέτο.

Η Βίκυ Λεάνδρος έγραψε την ιστορία της μουσικής: Αν και προέρχεται από την Ελλάδα και κατοικεί στη Γερμανία από το 1957, έχει εκπροσωπήσει το Λουξεμβούργο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δύο φορές. Το 1972, το τραγούδι «Après toi» κέρδισε το διαγωνισμό. Η Βίκυ Λεάνδρος είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες στον κόσμο και έχει πουλήσει πάνω από 55 εκατομμύρια δίσκους μεταφρασμένοι σε οκτώ γλώσσες. Η Βίκυ Λεάνδρος συνεργάζεται και συνεχίζει να συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους συνθέτες, παραγωγούς, αγωγούς και καλλιτέχνες του κόσμου. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στη διεθνή μουσική βιομηχανία.

«Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά στα ελληνικά, αλλά η μουσική του, που πηγάζει από την καρδιά, έχει παγκόσμια απήχηση», σημειώνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», το 1993, αφού η φήμη του μεγάλου Έλληνα μουσικού ξεπέρασε τα σύνορα της πατρίδας του. Κατά τη διάρκεια των θριαμβευτικών συναυλιών του στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και όλο τον κόσμο, ο Γιώργος Νταλάρας παρέμεινε σε στενή επαφή με τις ρίζες του, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος νέων δέντρων.

Οι συνεργασίες του Γιώργου Νταλάρα με τον Sting, τον Bruce Springsteen, τον Peter Gabriel και τον Paco de Lucia αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική καριέρα του πιο διάσημου τραγουδιστή της Ελλάδας.

Έχει εμφανιστεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και στο θέατρο Olympia στο Παρίσι, αλλά εμφανίστηκε και σε διάφορα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ. Ο τραγουδιστής είχε ακόμη την τιμή να παίξει για τον Νέλσον Μαντέλα. Ο Νταλάρας είναι επίσης πολύ δημοφιλής στο Βέλγιο, είχε ήδη εμφανιστεί στο Palais des Beaux-Arts και στο Forest National. Τώρα επιστρέφει στις Βρυξέλλες (Palais12) με την Βίκυ Λέανδρος.


Είσοδος:
από 45€
Πληροφορίες/Κράτηση εισιτηρίων:
εδώ

ΠΙΣΩ