ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//Μουσική ΒραδιάMonsieur Doumani • Cyprus Traditional-Folk-Rebetiko
Monsieur Doumani • Cyprus Traditional-Folk-Rebetiko

Μουσική Βραδιά Διοργανωτής: Art Base Ημερομηνία: Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, ώρα 20.00 Τοποθεσία: rue des Sables 29, 1000 Bxl Ιστοσελίδα: http://www.art-base.be


Οι Monsieur Doumani κυκλοφόρησαν 3 studio άλμπουμ τα οποία κέρδισαν την παγκόσμια αναγνώρισή τους. Το τρίτο τους άλμπουμ «Angathin» έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον σε διεθνές επίπεδο και έλαβε το βραβευμένο «German Records Critics' Award» (Preis der deutschen Schallplattenkritik) στην κατηγορία «World Music».

Έχει ψηφιστεί ως «Καλύτερο άλμπουμ του 2018» στο Transglobal World Music Chart. Έχει επίσης αναρριχηθεί στην κορυφή του World Music Charts Europe τον Μάιο του 2018, του δόθηκε ο τίτλος του άλμπουμ «Top of the World» του βρετανικού περιοδικού «Songlines» και ήταν ένα από τα Top 20 άλμπουμ της χρονιάς στο «2018 Roots Critics Poll».

Το Μάρτιο του 2015 ο Monsieur Doumani κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους, «Sikoses», το οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα στα Songlines Music Awards 2016 σε δύο κατηγορίες: «Best Group» και «Europe»... Το Sikoses έφτασε επίσης στο No.1 στο World Music Network's June 2015 και το No.1 στο November 2015 Transglobal World Music Chart. 

Τον Μάιο του 2013 ο Monsieur Doumani κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Grippy Grappa», το οποίο κέρδισε την υποψηφιότητα για το «Best Newcomer» στα Songlines Music Awards 2014. Το άλμπουμ Grippy Grappa, το οποίο αποτελείται κυρίως από επανασχεδιασμό παραδοσιακών κυπριακών κομματιών, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.


Είσοδος:
12,5€ (ενήλικες) & 7€ (μειωμένο)
Πληροφορίες/Κρατήσεις:
t: 02 2172920
e: info2@art-base.be
u: www.art-base.be

ΠΙΣΩ