ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//ΘέατροΡήγας - Ανατολίτης • Brain Drain • Stand Up Comedy
Ρήγας - Ανατολίτης • Brain Drain • Stand Up Comedy

Θέατρο Διοργανωτής: Argonaught Comedy & CliqueArt Ημερομηνία: Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, ώρα 20.30 Τοποθεσία: GC de Kam (Beekstraat 172, 1970 Wezembeek-Oppem) Ιστοσελίδα: http://www.cliqueart.be/


Έξι Ευρωπαϊκές χώρες. Πέντε συνοριακοί έλεγχοι. Τέσσερεις σιδηροδρομικές συνδέσεις. Τρεις αποσκευές. Δύο κωμικοί τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο ταιριαστοί μαζί. Μία κιθάρα...

Δύο από τους ταχύτερα ανερχόμενους stand up κωμικούς, ο Αριστοτέλης Ρήγας και ο Στέλιος Ανατολίτης, θα βρίσκονται σε 6 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες τον Μάρτιο με εμπνευσμένα κείμενα και bits μουσικής κωμωδίας αποδεικνύοντας ότι το stand up είναι ένα από τα καλύτερα εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδος.

Ο Αριστοτέλης Ρήγας είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους stand up comedians στην Ελλάδα. Έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες παραστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το «Τουρλού» που θα παρουσιάσει σε αυτή τη περιοδεία, είναι η δεύτερη σόλο του παράσταση, μετά το επιτυχημένο «Musicomedy» που βιντεοσκοπήθηκε τον Μάρτιο του 2018 και βρίσκεται ήδη στο YouTube.

Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται με 5ετή εμπειρία στη κωμωδία. Έχει σπουδάσει χημεία και θέατρο, αλλά από τότε που θυμάται τον εαυτό του γράφει. Είναι stand up κωμικός με πληθώρα παραστάσεων και ιδρυτικό μέλος του «Μαιευτήριο Comedy Club», του μοναδικού comedy club της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται ενεργά με το Youtube στο προσωπικό του κανάλι που μετράει περίπου 7.500 συνδρομητές.

Συνδιαστικά παρουσιάζουν ένα από τα πιο αστεία double bill του ελληνικού stand up που θα συνδέσει λογοπαίγνια και μουσική κωμωδία μαζί με κείμενα για την ενηλικίωση στην Ελλάδα της κρίσης και τα μεγάλα όνειρα.

Χορηγός επικοινωνίας: Newsville


Είσοδος:
18€ (προπώληση) & 20€ (στην είσοδο)
Προπώληση:
- μέσω Viva
Πληροφορίες/Κρατήσεις:
t: 02 7728211
e: info@cliqueart.be

ΠΙΣΩ