ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//Μουσική ΒραδιάΠάνος Γουργιώτης & Γιούλη Ασημακοπούλου • Αλήθεια
Πάνος Γουργιώτης & Γιούλη Ασημακοπούλου • Αλήθεια

Μουσική Βραδιά Διοργανωτής: Art Base Ημερομηνία: Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20.30 Τοποθεσία: rue des Sables 29, 1000 Bxl Ιστοσελίδα: http://www.art-base.be


Ο Πάνος Γουργιώτης, από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, και η Γιούλη Ασημακοπούλου, μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις νεότερων γυναικείων φωνών, ταξιδεύουν σε πολλούς προορισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη για να παρουσιάσουν μια σειρά συναυλιών γεμάτη «Αλήθεια», χωρίς περιττά φτιασίδια. Οι δυο τους, με μόνη συνοδεία την κιθάρα του Πάνου, έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από προσεγμένες διασκευές από όλο το φάσμα της καλής σύγχρονης ελληνικής μουσικής, καθώς και τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου. 
Πρόκειται για μια παράσταση που έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση όπου κι αν έχει παρουσιαστεί λόγω του δυναμισμού και της τρομερής του ενέργειας, κάνοντας αμέσως τους θεατές να αισθανθούν μέλη μιας μεγάλης παρέας. 
Ο Πάνος Γουργιώτης, λίγο μετά την κυκλοφορία του τρίτου του δίσκου με τίτλο «Μάχη», με συνεργασίες με πολλά σημαντικά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής και με πολλές sold-out εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και σε πόλεις όπως το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο κ.α. και η Γιούλη Ασημακοπούλου, με αδιάλειπτη παρουσία σε όλες τις μεγάλες σκηνές της χώρας, σημαντικές συνεργασίες αλλά και δισκογραφία που γνωρίζει ραδιοφωνική επιτυχία, και με τις επιτυχημένες φετινές της εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου να συνεχίζονται κάθε Σάββατο για όλη τη σεζόν με τη house band, σας υπόσχονται μία κατάθεση ψυχής, μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. 


Είσοδος:
12,5€ & 7€ (μειωμένο)
Πληροφορίες:
t: 02 2172920
e: info2@art-base.be
u: www.art-base.be

ΠΙΣΩ