ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//ΣυναυλίαΈνα Γερμανικό Ρέκβιεμ του Johannes Brahms
Ένα Γερμανικό Ρέκβιεμ του Johannes Brahms

Συναυλία Διοργανωτής: Χορωδία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ημερομηνία: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18.00 Τοποθεσία: Bozar (rue Ravenstein 23, 1000 Bxl) Ιστοσελίδα: http://www.bozar.be


Κονσέρτο Γκαλά για τα 60στά γενέθλια της χορωδίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Chœurs de l’Union Européenne)

Η χορωδία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας προσκαλεί στον εορτασμό των 60στών γενεθλίων της, στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Palais des Beaux-Arts. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή βραδιά, η χορωδία θα συνεργαστεί με το ορχηστρικό σύνολο Mosan (Mosan Orchestral Ensemble) και τον μαέστρο του, Jean-Pierre Haeck, για την παρουσίαση ενός εκ των αριστουργημάτων του 19ου αιώνα: Ένα Γερμανικό Ρέκβιεμ του Johannes Brahms (Ein Deutsches Requiem).
Από τη δημιουργία της χορωδίας, κύριος στόχος της ήταν να διαιωνίσει την κληρονομιά των μεγάλων κλασσικών συνθετών και να χρησιμοποιήσει τη μουσική, που είναι μια παγκόσμια γλώσσα, ως σύνδεσμο μεταξύ των λαών της Ευρώπης και του κόσμου. Η χορωδία αποτελείται από 90 χορωδούς που προέρχονται από πολλές διαφορετικές εθνικότητες.
H Χορωδία της Ευρωπαϊκής Ένωσης συχνά καλείται να υποστηρίξει ευρωπαϊκά γεγονότα και  έχει εμφανιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και πρωτεύουσες. Έχει ερμηνεύσει χορωδιακά έργα, από της εποχή του μπαρόκ ως και τη σύγχρονη εποχή με μεγάλες ευρωπαϊκές ορχήστρες.

Διεύθυνση χορωδίας: Dirk De Moor
Ορχήστρα: Ensemble Orchestral Mosan
Διεύθυνση ορχήστρας: Jean-Pierre Haeck
Σοπράνο: Elise Gäbele
Βαρύτονος: Samuel Namotte


Είσοδος:
18€, 25€, 35€, 42€
Κρατήσεις:
u: www.bozar.be
u: www.eusing.eu
Πληροφορίες:
e: webmaster.cue@gmail.com

ΠΙΣΩ