ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Άλλες εκδηλώσεις//ΘέατροΈνα Aλλόκοτο Όνειρο
Ένα Aλλόκοτο Όνειρο

Θέατρο Διοργανωτής: Δήμος & Ελένη Αγγελούση Ημερομηνία: 15 & 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20.00 & 18 Νοεμβρίου, ώρα 18.00 Τοποθεσία: Θέατρο «De Lijsterbes» (Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem)


Ένας ταξιδευτής, ο Νικόλας, βρίσκεται στ’ όνειρό του καλεσμένος σε μια «αλλόκοτη» γιορτή  ενός παράξενου οικοδεσπότη και καταθέτει ενώπιόν του προσωπικές εμπειρίες, μνήμες, αγωνίες και σκέψεις, δικές του και τρίτων.  Τυχαίο ή παράγωγο της επιθυμίας του αυτό το αλλόκοτο αντάμωμα με τον παράξενο οικοδεσπότη στο όνειρό του;

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική παράσταση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όπου ο πεζός λόγος, η ποίηση, η μουσική και το τραγούδι ανταμώνουν στο ίδιο «Αλλόκοτο Όνειρο». Τα κείμενα είναι του Δήμου και της Ελένης Αγγελούση και πλαισιώνονται «ζωντανά» επί σκηνής από δεκαπέντε (15) καινούργια τραγούδια. Η παράσταση από σκηνογραφικής άποψης, απλή και λιτή. Τα θέματά της, λίγο πολύ, οικουμενικά, κοινότυπα, γνωστά στο καθένα μας. Η μουσική των τραγουδιών, πρωτίστως επηρεασμένη από τα ελληνικά, λαϊκά ακούσματα παρελθόντων ετών και αρμονικά προσαρμοσμένη στο ύφος και στο θέμα των στίχων. Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στο θέμα και στους συντελεστές της παράστασης θα βρείτε εδώ.

Κείμενα:  Δήμος & Ελένη Αγγελούση
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κυπριανός Μουτεβελής, Χρύσα Μπαλτζάκη, Κορίνα Hamilton-Fowle και Δήμος Αγγελούσης 
Σκηνικά/Κοστούμια/Μακιγιάζ: Κυπριανός Μουτεβελής
Μουσική/Στίχοι: Δήμος Αγγελούσης
Ενορχήστρωση/Διεύθυνση Ορχήστρας: Ιπποκράτης Αθανασιάδης
Παίζουν: Δημήτρης Στασινόπουλος, Ελένη Αγγελούση, Βασίλης Μάγνης, Μελίνα Στρούγγη, Χρήστος Δρούβης, Κορίνα Hamilton-Fowle, Κυπριανός Μουτεβελής, Βάλια Πανούση και η μικρή  Φιλίππα Γαλάνη.
Τραγουδούν: Κορίνα Hamilton –Fowle,  Isabel Reißmann, Πέτρος Κοσμετάτος, Ιπποκράτης Αθανασιάδης και Δήμος Αγγελούσης
Παίζουν οι μουσικοί: Ιπποκράτης Αθανασιάδης (Πιάνο), Νίκος Αθανασιάδης (Βιολί), Πάνος Μαρκόπουλος (Μπουζούκι), Πέτρος Κοσμετάτος (Κιθάρα)
Χορός: Sylwia Goszcynska
Graphic Designer: Elias Sidiropoulos
Μετάφραση/Υπέρτιτλοι: Corina Hamilton-Fowle

Διάρκεια : 2h 20min με διάλλειμα

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον εθελοντικό ΜΚΟ Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας & Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» (www.kivotostoukosmou.org)


Είσοδος:
15€ 
Πληροφορίες/κρατήσεις:
m: 0473 946194 & 0473 191255
Périple a: rue Froissart 115, 1040 Bxl t: 022309335
ΠΙΣΩ