ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Οι εκδηλώσεις μας//Νέα20 Χρόνια Περίπλους
20 Χρόνια Περίπλους

Νέα Διοργανωτής: Πολυχώρος Περίπλους Ημερομηνία: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου από τις 6μ.μ. Τοποθεσία: rue Froissart 115, 1040 Bxl


Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,

Πέρασαν 20 χρόνια από την ημέρα που ο «Περίπλους» ξεκίνησε την πορεία του στις Βρυξέλλες. Ήταν το 1992 και στεγαζόταν τότε στην rue Archimède 14.

Στόχος του ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να φέρνει κοντά σας την «ελληνική τέχνη και τα γράμματα». Να προβάλει κυρίως στους φιλέλληνες τη δημιουργικότητα, την καλλιέργεια, την ευαισθησία, τη φαντασία των Ελλήνων. Να προωθεί την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Χάρη σε όλους εσάς, τους πιστούς φίλους, πελάτες και συνεργάτες, χάρη στην υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, πιστεύουμε ότι πλησιάσαμε το στόχο μας και κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας.

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε όλους εσάς που με την αγάπη σας μας στηρίξατε και πιστέψατε σε μας όλα αυτά τα χρόνια, στη μεγάλη μας γιορτή την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου από τις 6μ.μ. και μετά.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε τα 20α γενέθλιά μας. Να γευτούμε μαζί ένα εξαίσιο ελληνικό κρασί, με την ευγενική χορηγία του οινοπαραγωγού και φίλου κ. Αλέξανδρου Μεγαπάνου, και να ταξιδέψουμε στις όμορφες μελωδίες του φίλου μας Πάνου Γουργιώτη, τραγουδιστή και συνθέτη. Και να μας δώσετε την ευκαιρία με ένα αναμνηστικό δώρο να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΠΙΣΩ