ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Εκδηλώσεις//Οι εκδηλώσεις μας//ΣυναυλίαΣόνια Θεοδωρίδου • Sings Jacques Brel
Σόνια Θεοδωρίδου • Sings Jacques Brel

Συναυλία Διοργανωτής: Πολυχώρος Περίπλους Ημερομηνία: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 20.00 Τοποθεσία: Palais des Beaux-Arts (rue Ravenstein 23, 1000 Bxl)


Μια μοναδική συναυλία θα πραγματοποιήσει η διεθνώς καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, παρουσιάζοντας το νέο της CD με τίτλο «Sonia Theodoridou sings Jacques Brel» που μόλις κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Et’cetera.
 
Παράλληλα με τα διαχρονικά τραγούδια του μεγάλου συνθέτη και ερμηνευτή που περιλαμβάνονται στο CD, θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα μουσικά έργα των K. Weill, Faure, Vivaldi, Mascani και άλλων δημιουργών.
 
Η Σόνια Θεοδωρίδου έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα και φεστιβάλ της Ευρώπης. Ως σολίστ έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες και έχει συνεργαστεί με διάσημους μαέστρους σε όλο τον κόσμο. Το κλασικό της ρεπερτόριο περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο σημαντικούς ρόλους της όπερας. Έχει πραγματοποιήσει ηχογραφήσεις για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ενώ η δισκογραφία της κοσμεί τον κατάλογο ελληνικών και διεθνών δισκογραφικών εταιρειών.
 
Τη φημισμένη υψίφωνο συνοδεύει στο πιάνο ο σολίστας Νικόλας Τσαλίκης.

 Μην χάσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία και ένα καλλιτεχνικό γεγονός υψηλής ποιότητας!

Πώληση/Κράτηση εισιτηρίων:
- Περίπλους (rue Froissart 115, 1040 Bxl) t: 02 230 93 35
- Bozar (rue Ravenstein 23, 1000 Bxl) t: 02 507 82 00 & w: www.bozar.be
 
 
ΠΙΣΩ